Nails By Lissel

Hej och hallå på er alla mina vänner! Tusen tack för ert stora intresse av det senaste inlägget som jag skrev om en trevlig loppis. Jag älskar att handla på loppis men idag kommer jag inte att fördjupa mig något mer om detta, utan istället prata med er om ett företag som heter Nails By Lissel, ett företag som ni kan få reda på mer om här, ett företag som finns till för er som vill få gjort någon behandling med era naglar, till exempel en nagelförlängning i Borlänge. 

Jag vet att jag har nämnt det till er förut, att snygga naglar är viktigt för mig. När det gäller det här med möjligheten till att få hjälp med en nagelförlängning i Borlänge så vill jag gärna berätta om det här för er, så att ni som också vill få gjort detta ska veta om att ni alltid kan vända er till Nails By Lissel. Jag fick själv det här företaget som ett tips av en god vän till mig för några månader sedan, och då bestämde jag att även jag skulle gå dit. Nails By Lissel vänder sig till er som bor i Avesta, Borlänge eller Säter och det går att få hjälp med det mesta som har med naglar att göra. Och när det gäller det här med nagelförlängning så går det att få detta gjort på flera olika sätt, allt från enkla och billiga nagelförlängningar till mer påkostade och omfattande. Hon som arbetar på den här salongen har en omfattande kompetens och har anpassat sitt arbete utifrån mina förutsättningar, önskemål och behov, och det kommer hon givetvis göra även för er om det nu är så att ni bestämmer er för en nagelförlängning i Borlänge hos Nails By Lissel.