Vassvikens Gammalt & Nytt

Bengtsfors bästa loppis ska jag prata med er om idag, det är Vassvikens Gammalt & Nytt som jag talar om. Jag vet ju att det här intresset av att kunna få handla på Bengtsfors bästa loppis är en sak som skulle tilltala er under förutsättning att ni får reda på att Bengtsfors har en loppis av denna kaliber. Det är därför jag skriver de här inlägget till er idag, mina fina och kära läsare, som liksom jag brinner för second hand och loppisar. Är det inte underbart att dessutom kunna spara en rejäl slant genom att handla begagnat istället för nytt? Det hela började när jag var arbetslös och jag inte hade så mycket pengar att röra mig med. Det hände att jag behövde göra vissa inköp och jag upptäckte då hur mycket mer jag fick för pengarna om jag gick till någon loppis. Nu är jag anställd och har månadslön men likaväl så handlar jag hellre på second hand än att köpa nya grejer. Det är helt otroligt kul med unika saker som inte alla andra har. Jag har farit runt på så många olika loppisar så när jag säger att Vassvikens Gammalt & Nytt är Bengtsfors bästa loppis så menar jag det verkligen, jag har nämligen lite att jämföra med. Jag hoppas att ni, mina fina och underbara läsare kommer att upptäcka hur roligt det är att handla genom Vassvikens Gammalt & Nytt, och eftersom det är en kringresande loppis så är det både en loppis för oss i Bengtsfors och för er i andra städer, orter och samhällen i omnejderna.